Catering

Catering

Proef de authentieke Arabische keuken

Madame Tajine is een cateringbedrijf gespecialiseerd in de authentieke Arabische keuken. Wij laten ons inspireren door verschillende eetculturen. Vanuit het Midden Oosten heeft de Arabische keuken zijn weg gevonden naar Noord-Afrika. Nieuwe gerechten met verschillende smaakcombinaties zijn geboren. Wij bieden de Arabische keuken in een geheel nieuwe stijl.

Ons ervaren team kookt met halal vlees, vegetarisch en veganistisch. Alles met dagverse en biologische ingrediënten. De smaken zijn heel veelzijdig, of je nu houdt van hartig of zoet, pittig of mild. Wij willen je niet alleen lekker laten eten maar ook de gastvrijheid en gezelligheid laten beleven zoals wij deze kennen. De verfijnde gerechten serveren wij met een Arabische aankleding en ambiance.

We verzorgen catering op feesten, bij bedrijven, festivals en bruiloften. Schuif aan bij een Arabic high-tea, thuisdiner of een kookworkshop.

Madame Tajine verzorgt catering vanaf 10 personen. Is je gezelschap kleiner, neem dan gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.


Feestje

Iets te vieren? Say ‘yes’ to… Madame Tajine. Ervaar de smaken van Madame Tajine bij een verjaardag, jubileum, bruiloft of elk andere gelegenheid waar iets te vieren valt! Wij verzorgen tevens de aankleding van het buffet zodat alle zintuigen optimaal worden geprikkeld.

feestje

Festivals

Wij staan ook op food festivals! Zoek je een Arabische keuken voor op een food festival? We bespreken graag de mogelijkheden.

feestje

Voor bedrijven

Wij verzorgen de catering voor bedrijfslunches, afscheidsborrels, teambuilding meetings of andere zakelijke gelegenheden. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is, neem dan gerust contact met ons op.

Arabic high-tea

Wij bieden een Arabic high-tea vanaf 8 personen. We serveren onder andere small Arabic bites, duizend-en-één gatenpannenkoek en verschillende soorten Arabische koekjes.

De high-tea verzorgen wij vanaf € 22,50 per persoon.

feestje

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we wat mogelijk is.
Vraag direct een offerte aan